Dzīve piespēlā interesantas lietas. Man piedāvāja un mēs, ģimene, piekritām piedalīties raidījumā Es Mīlu Ēdienu. Pirmā sērija, kurā raidījuma vadītāja Ilze Jurkāne ciemojās mūsmājās, jau ir parādīta TV šīs nedēļas sākumā.
Lasīt vairākLai sarīkotu ātru ballīti gan bērniem, gan pieaugušajiem, nevajag neko daudz. Vajag tikai, lai kāds piemin labu ēdienu, ko visi gribētu nogaršot. Šoreiz tā mums sanāca ar lašu burgeriem. Atzīšos, šī bija viena no ļoti retajām reizēm, kad es pati ēdu lasi, bet tas bija garšīgs un nemaz negaršoja pēc laša.
Lasīt vairākMelnos rīsus Grēta vēl nebija ēdusi. Pati arī nevarēju izdomāt, kā tos pagatavot. Beigās nonācu pie secinājuma, ka gatavošu līdzīgi kā risoto. Tā kā tie nav risoto rīsi, tad gala rezultāts nebija tik krēmīgs kā būtu risoto.
Lasīt vairākTiem, kuri nav atklājuši “stir fry” gatavošanu, īsumā varu teikt, ka tas ir ķīniešu ēdienu gatavošanas veids, kad visas sastāvdaļas tiek gatavotas wok pannā, karstā eļļā.
Lasīt vairākSvētdienas ir īpašas nedēļas dienas, kad gribas arī ko īpašu pagatavot. Šajā svētdienā vakariņas tapa triecienātrumā, jo ļoti vēlu sākām to darīt un Grētai jau šausmīgi nāca miegs!
Lasīt vairākBērns ēd un nu jau atkal ēd ļoti labi! Mammas prieks. Aukstas dienas siltām pusdienām šodien sacepu zivs – pikšas – smalkmasas plācenīšus jeb kotletītes. Ļoti vienkārši tas izdarāms.
Lasīt vairākMēs ļoti labprāt dodamies uz Valtera Restorānu un līdz šim vienmēr viss ir bijis ļoti labi. Gan mums, gan mazākajam apmeklētājam. Vienmēr patīkami pārsteidz arī viesmīļu pozitīvā un atsaucīgā attieksme pret bērniem.
Lasīt vairākVakar saņēmu sūtijumu no Ilzes (www.absolutsed.lv) dārza. Pilna māja zaļumiem un labumiem, tai skaitā spageti ķirbis. Tādēļ šodien Grēta pusdienās ēda krāsnī ceptu spageti ķirbi un klāt pagatavoju pikšu, tvaicētu zaļumos.
Lasīt vairāk